Astazi, valorile termice vor fi mai ridicate fata de ziua precedenta în toate regiunile, iar vremea va deveni calduroasa în Câmpia Româna si local în Câmpia de Vest. Vor fi averse în Moldova si izolat în Dobrogea si posibil în Transilvania si Muntenia. Vântul va avea intensificari în est si sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 şi 33 de grade. 

In Bucuresti, vremea se va încalzi fata de ziua anterioara, astfel ca dupa-amiaza va fi calduroasa, cu o temperatura maxima de 31…33 de grade. Cerul va fi mai mult senin iar vântul va sufla slab şsi moderat.

La munte, valorile termice vor fi mai ridicate fata de ziua precedenta. Vor averse pe arii restrânse în Carpatii Orientali si izolat în restul zonei montane. Vântul va sufla slab si moderat.

La mare, vremea va fi relativ normala termic. Cerul va fi variabil, cu înnorari în prima parte a zilei, când vor fi conditii pentru averse slabe. Vântul va avea intensificari trecatoare ziua. Temperaturile maxime, în usoara crestere fata de ziua precedenta, se vor situa între 26 şi 29 de grade. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here