Pe 26 septembrie 2024, patru zodii vor primi un semn de la univers. Joi, vom saluta multiplele tranzite astrologice care ne vor însoți în această perioadă.  Avem Mercur în trigon cu Pluto, Mercur proaspăt intrat în Balanță, Luna aliniată cu Uranus și Mercur, Luna trigon Neptun, Luna opusă Pluto și Luna în Leu. 

Împreună, aceste tranzite creează o stare de receptivitate pentru patru zodii, ceea ce înseamnă că, dacă universul încearcă să ajungă la noi… va reuși. Suntem norocoși în această perioadă, mai ales pentru că am căutat acel cuvânt „înainte”, care să ne permită să începem ceva nou. Prindem acel semn care va marca momentul potrivit pentru a ne pune pe treabă.

Zodiile care primesc semne de la Univers din 26 septembrie 2024Berbec

Dacă te întrebi dacă aceasta este ziua potrivită pentru a face acel lucru, probabil vei primi un semn care să îți arate dacă ar trebui sau nu. Ești una dintre acele persoane care cer semne, iar universul rar te dezamăgește. Indiferent de rezultat, cel puțin vei ști într-un fel.

Această zi este bogată în suport astrologic, iar vei găsi că este ușor să recunoști un semn și să îl înțelegi. Ceea ce îți aduce această zi, dragă Berbec, este capacitatea de a recunoaște un semn atunci când îl vezi. Este un talent, deoarece mulți nu iau în seamă indiciile oferite de un univers prietenos.

Așadar, dacă ai nevoie de acel ultim impuls pentru a te pune în mișcare, îl vei primi. Amintește-ți că s-ar putea să primești și semnul de a „aștepta”, ceea ce este la fel de important, așa că trebuie să fii atent și să nu acționezi impulsiv.

Gemeni

Similar cu Berbecul, te afli în aceeași poziție în ceea ce privește primirea unui semn care să îți spună fie să continui, fie să te oprești. Ai nevoie de această claritate deoarece nu vrei să faci mișcări greșite, mai ales pentru că dorești să trăiești în pace și armonie cu cei din jurul tău.

Pe 26 septembrie, vei primi indicii prin evenimente astrologice, dar trebuie să știi să folosești discreția. Nu poți lua un semn oferit de univers și să-i rescrii sensul. Aceasta este lecția zilei.

Trebuie să asculți semnul și să nu încerci să-i proiectezi propria ta interpretare. De aceea universul se străduiește să ți-l ofere, pentru ca tu să îl asculți și să iei decizii înțelepte.

Luna octombrie aduce noroc în dragoste pentru trei zodii. Astrele le ajută să își găsească în sfârșit sufletul pereche

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here