Se strânge lațul în jurul Marinei Pandarof! Procurorii lucrează la rechizitoriul dosarului în care blonda lui Florian Coldea este acuzată de trafic internațional de droguri.  

Potrivit informațiilor Realitatea PLUS, este o chestiune de zile până în momentul în care vom vedea acest dosar cu acuzații de trafic de droguri pe masa judecătorilor. 

Chiar în aceste momente, din datele obținute, procurorii DIICOT scriu la rechizitoriul care trebuie să conțină probe care să dovedească aceste acuzații care sunt aduse Marinei Pandarof. 

Supranumită “regina rețelei M”, Marina Pandarof a fost în centrul unui scandal declanșat în anul 2022 cu aceste acuzații de trafic de droguri. La momentul respectiv, ea a și fost încătușată de polițiști și, inclusiv, la apartamentul unde locuia cu chirie în București au fost descoperite 2 grame de cocaină. 

Oamenii de lângă regina drogurilor, Marina Pandarof, după gratii. Răzvan Braican, prins în timp ce transporta cocaină

În acest dosar, conform surselor Realitatea PLUS, sunt și interceptări ale unor discuții dintre Pandarof și Florian Coldea, fostul număr 2 din SRI, însă ele ar fi irelevante pentru această anchetă, motiv pentru care nu s-a putut ajunge direct la o eventuală implicare a lui Coldea în rețea. 

Schema rețelei de droguri a Marinei Pandarof, blonda lui Coldea, dată în vileag de Anca Alexandrescu. Cum au ajuns banii din droguri să finanțeze PSD – VIDEO

Ce au vrut să descopere procurorii a fost această legătură pe care Marina Pandarof o are cu fostul general din cadrul SRI. 

Așadar, în orice zi din săptămânile următoare, procurorii DIICOT ar putea să o trimită în judecată pe Marina Pandarof. 

 

 

​ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here